Diensten

 

  • Leest uw kind onregelmatig en langzaam? Denkt u dat uw kind dyslectisch is? Laat het onderzoeken, voordat uw kind last krijgt van zijn leesproblemen.
  • Wilt u weten of uw kind hoogbegaafd is? Een capaciteitenonderzoek kan u die informatie geven die uw nodig hebt.
  • Vermoedt u ADHD, een persoonlijkheidsstoornis of autisme. Wij kunnen het voor u nagaan.
  • Blijft uw kind achter met rekenen en kan het niet met geld omgaan, mogelijk heeft uw kind dyscalculie?

 

 

O3 schoolpsychologie kan u verder helpen. Wij helpen u met de diagnose en behandeling van (ernstige enkelvoudige) dyslexie, zodat uw kind prettig kan lezen en leren. Want het gaat ons om het feit dat uw kind zich kan ontwikkelen op een manier die hoort bij zijn cognitieve mogelijkheden, zonder dat het wordt belemmerd door zijn of haar dyslexie. Wij zijn in het bezit van het Keurmerk Dyslexie, waardoor u verzekerd bent van de juiste kwaliteit die uw kind nodig heeft.

Naast de diagnose en behandeling van dyslexie hebben wij jarenlange ervaring met hoogbegaafdheid. Met behulp van intelligentieonderzoek helpen wij u en uw kind inzicht te krijgen in hoogbegaafdheid en adviseren wij u over het vervolg na de diagnose. Ook andere diagnostische onderzoeken zijn bij ons mogelijk. We beschikken over veel betrouwbare testen en onderzoeksmethoden, zodat u een gedegen antwoord krijgt. Wij kunnen onderzoeken verrichten naar ADHD, autisme, persoonlijkheid en dyscalculie. Dit laatste is vergelijkbaar met dyslexie, maar dan voor getallen en rekenen.

O3 schoolpsychologie heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan, daarom werken wij met verschillende wetenschappelijk onderbouwde testen en methoden. Hiermee helpen wij u om de juiste oplossing voor uw kind te vinden.

Alle genoemde diensten worden aangeboden in onze praktijk in Alphen aan den Rijn. Ons kantoor is centraal gelegen in het midden van het Groene Hart. Op verzoek is het ook mogelijk om onze diensten op scholen in de regio aan te bieden.